Vēlaties uzzināt sabiedrības viedokli vai izzināt situāciju tirgū? Aicinām sazināties!

Sabiedriskās domas un tirgus izpētes centrs ir tas, ko meklējat!

Kāpēc mēs?

SDTIC ir pētījumu centrs, kas par galveno prioritāti izvirza klientu vēlmju īstenošu, garantējot kvalitatīvu pētījuma izpildi un rezultātus, kas kalpos Jūsu izaugsmes labā.

read more
Kvalitatīvi pētījumi

SDTIC nodrošina kvalitatīvus pētījumus, gan sabiedriskās domas, gan tirgus izpētes procesā. Mūsu galvenais uzdevums ir iedziļināties, izprast un analizēt.

read more
Ārvalstu pieredze

Sekojot līdzi nozares jaunumiem ne tikai Latvijā vai tuvākajās kaimiņvalstīs, bet arī citviet pasaulē, SDTIC nebaidās sevi saukt par strauji augošu augsta līmeņa uzņēmumu.

read more

Pētījumu jomas

Ceļojumi un viesmīlība

Tūrisma un avio pārvadājumu nozares atkarīgas no sezonalitātes, migrācijas, sabiedriski nozīmīgiem notikumiem un citiem faktoriem. Pētījumos iegūstam visdažādāko veidu informāciju un apkopojam pārskatāmā formātā.

Biznesa vadība

Biznesa pētījumos varam sagatavot informāciju par dažādām jomām. Konkurenti, iepirkumi, tirgus tendences, iespējas pašmājās un ārvalstīs, kā arī par daudzām citām tēmām.

Plaša patēriņa preces

Pircēju ieradumi, iespējas, gaidas, izšķirīgie punkti, kas liek mainīt izvēli – pētījumu tēmu loks ir ļoti plašs.

Bankas un finanses

Piedāvājam pētījumus gan finanšu pakalpojumu sniedzēju, gan klientu auditorijās. Iespējas, gaidas, klientu plāni, sabiedriskā doma pirms un pēc dažādiem sociālpolitiski nozīmīgiem notikumiem un citas tēmas – plašs pētījumu lauks, kas sniegs vajadzīgo informāciju.

Enerģētika un vide

Enerģētikas un vides saglabāšanas jautājumi ik dienu kļūst tikai aktuālāki. Sabiedriskā doma, klientu ieradumi, jaunu produktu iespējas tirgū un citas tēmas var būt Jūsu pētījuma pamatā.

Pārvadājumi un loģistika

Ūdens un sauszemes pārvadājumi ir visu tirdzniecības biznesu pamatā. Konkurējošo uzņēmumu darbība, kravu apjomi, dažādu iemeslu dēļ gaidāmas izmaiņas – veicam dažādu veidu pētījumus, kuri noderēs Jūsu biznesam.

Kvalitatīvs pētījums
kvalitatīvam rezultātam.

0

Veiktie pētījumi

0

Pētnieki

0

Apmierināti klienti

atsauksmes

Veiciet pētījumu un izziniet situāciju,
pirms rīkojaties.

jaunumi

  • Katram ceturtajam Latvijas iedzīvotājam nav nekādu iekrājumu

    Katram ceturtajam jeb 25% Latvijas iedzīvotāju nav izveidots nekāds uzkrājums neparedzētiem gadījumiem, kas ir par 5% vairāk nekā gadu iepriekš, liecina Luminor bankas veiktā iedzīvotāju aptauja. Tajā pašā laikā katrs ceturtais jeb 26% respondentu ar saviem uzkrājumiem varētu izdzīvot līdz diviem mēnešiem. Luminor veiktās aptaujas rezultāti rāda, ka gandrīz piektdaļai jeb 18% respondentu pietiktu finanšu

    janvāris 12, 2023
  • Tikai 14 % Latvijā šogad neplāno iesniegt ienākumu deklarāciju

    Augot dzīves dārdzībai, pašreizējā ekonomiskajā situācijā 78 % Latvijas iedzīvotāju plāno aizpildīt nodokļu deklarāciju, lai atgūtu pārmaksātos nodokļus un kompensētu attaisnojamos izdevumus, noskaidrots bankas Citadele un pētījumu aģentūras Norstat veiktajā aptaujā. Ienākumu deklarāciju šogad plāno iesniegt 78 % iedzīvotāju, visbiežāk cilvēki vecumā no 30 līdz 39 gadu vecumam. Visaktīvāk attiecīgo dokumentu plāno iesniegt Zemgalē dzīvojošie.

    janvāris 12, 2023
  • Latvijas iedzīvotāji uz gājēju pārejām joprojām jūtas nedroši

    Jau no agras bērnības vecāki saviem bērniem māca šķērsot ceļu droši. Skats pa kreisi, pa labi un vēlreiz pa kreisi. Tieši šis pats princips neatkarīgi no vecuma vēl svarīgāks ir diennakts tumšajā laikā, it īpaši ziemas mēnešos. Kopumā vairāk nekā puse Latvijas iedzīvotāju jeb 59 % aptaujā atzīst, ka uz gājēju pārejām jūtas drīzāk nedroši

    janvāris 12, 2023
  • Trešdaļa Latvijas iedzīvotāju Ziemassvētku dāvanu iegādei tērēs tik pat, cik pērn

    Gandrīz trešdaļa Latvijas iedzīvotāju šā gada Ziemassvētku dāvanu iegādei plāno tērēt tik pat cik pērn, visbiežāk paredzot budžetu no 50 līdz 200 eiro. Tas noskaidrots starptautisko sūtījumu kompānijas “Venipak” pasūtītajā iedzīvotāju aptaujā, kas veikta visās trīs Baltijas valstīs. Pēdējo mēnešu laikā energoresursi ievērojami sadārdzinājušies, no kā attiecīgi izriet, ka arī preču un pakalpojumu cenas arvien

    oktobris 28, 2022
Aicinām pieteikties piedāvājuma saņemšanai

Vai vēlaties saņemt telefonisku konsultāciju? Aicinām aizpildīt kontaktformu, mēs sazināsimies ar Jums tuvākās darba dienas laikā! Tāpat varam sniegt rakstisku atbildi uz e-pastu.

Sabiedriskās Domas un Tirgus Izpētes Centrs